Friuli
Diep robijnrode kleur met purperen randen. Vineuze aroma's Intense robijnrode kleur met purperen randen. Vineus bouquet, met wilde bramen, frambozen en zwarte bessen. Sappig,met fijnen tannines, volle body en een bittertje in de aangename lange afdronk. V
Goud met 96 punten op DWWA (Decanter World Wine Awards). Nu al heerlijk maar kan nog een hele tijd mee.
De top van de rode druiven in Friuli. Krachtig en met een groot potentieel voor veroudering
Typische druif voor de regio. Vroeger heette ze Tokai of Tokai Friulano maar na een politiek robbertje vechten in de EU met Hongarije mocht de naam niet meer gebruikt worden omwille van de Hongaarse Tokaj. Het is een mooie volle witte wijn, breed inzetbaa
Een Franse druivenvariëteit die in Friuli verzeild geraakt en het daar bovendien nog fantastisch doet ook! De druif heeft er zijn ideale terroir gevonden, en wel zodanig dat ze niet meer weg te denken is uit deze streek.
Een blend van autochtone druiven uit Friuli-Venezia: 20% Pignolo, 40% Schioppettino and 40% Refosco dal peduncolo rosso. Een krachtige wijn voor krachtige gerechten.
Zoete meditatiewijn, die ook perfect gepaard kan worden aan kruidige kazen, of foie gras. Intense strogele kleur, delicate florale aroma's, amandelen, bloesem van acacia en kastanje. Lichtjes zoet maar met heel veel laagjes, waar ook de amandel weer de k
Mooie volle rode wijn met aroma's van iets geconfigureerd zwart fruit, blauwe pruimen, en met in de afdronk een hint van zwarte peper.