Home » Type » Rood

Rood

12 +

100% Nerello Mascalese van pre-phylloxera alberello wijnstokken (80-90 jaar oud). Manueel geoogst, zachte persing, 18 dagen maceratie op de schillen in cementen vaten, dan 14 maanden rijping in Franse "tonneaux". Natuurlijke malolactische fermentatie.

€37,00

De (bijna) verloren druif Perricone maakt terug opgang. Na het succes van de "Furioso" van dezelfde producent met 3 opeenvolgende 3 Bicchieri van Gambero Rosso wordt nu deze eenvoudiger versie (op inox) geïntroduceerd. Braambes, specerijen en zoethout.

€13,50

Intense robijnrode kleur, elegante balsamico tonen vermengd met bloem, kersen, zoethout en chocolade. Warm in de mond, maar zeer aangenaam, met grote harmonie tussen haar volle mondgevoel en de frisse afdronk. Onze favoriete wijn van Badia a Coltibuo...

€27,00

Een blend van autochtone druiven uit Friuli-Venezia: 20% Pignolo, 40% Schioppettino and 40% Refosco dal peduncolo rosso. Een krachtige wijn voor krachtige gerechten.

€25,00

2019 is een topjaar voor Brunello, en deze wijn van Collosorbo is daar een perfect voorbeeld van!

€39,90

Beetje atypisch voor de streek, een blend van Cabernet Franc en Merlot. Intense robijnrode kleur met licht bittertje van Amarant in de neus, rijp rood fruit, vooral framboos en kers, en wat hints van vanille. Volle mondsmaak met aangename fluwelen, rijpe

€19,95

Slechts ongeveer 1350 flessen geproduceerd van deze topper! Favoriet in "Ken Wijn nr 23" bij de toscaanse proeverij.

€40,00
Pagina 3 van 5

Twitter

Facebook

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »